Recensies

JD Walker lekker met een rauw randje


JD Walker: lekker met een rauw randje
Recensie video Fortunate Son door muzikantenplaza.hyves.nl 

JD Walker - Fortunate son (live @ De Bosuil, Weert)

JD Walker, of ook wel JD walker Retrorock genoemd, is een band die met wat basisingrediënten met name de tweede naam eer aan doet. Geen shit maar gewoon bas, drums, twee gitaren en een zanger met een gouden strot gecombineerd met de passie voor muziek uit 'de goede oude tijd' maken deze band tot wat hij is. JD Walker bestaat al vanaf 1997, maar vanaf 2007 zijn er wat verschuivingen binnen de band geweest waardoor het geheel nog beter uit de verf komt en dat bewijst deze live video van de CCR cover 'Fortunate son'.

De video ziet er qua beeld goed uit, maar qua audio is te hopen dat er in de zaal een andere mix is gebruikt: de slaggitarist is in de video eigenlijk niet te horen, terwijl die juist bij een dergelijk nummer een geweldig dragende basis neer kan zetten. Verder klinkt de band zoals hij zou moeten: lekker en met een rauw randje, waardoor het aandeel van zanger Ron van Casand precies goed tot zijn recht komt.

Conclusie: een band die je echt een keer live gezien moet hebben en aangezien hun agenda voor de komende tijd aardig gevuld is kan dat ook!

Ons eindoordeel...
Video: 8 Mp's
Muziek: 8
MP's

>1 MP zware bagger - 10 MP topper van de week<

 

Bron: muzikantenplaza.hyves.nl